• Spar altid 40-70%!
  • Kvalitetssenge

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få sengen med hjem i dag?
- Både ja og nej, det kan du godt, hvis sengen er købt i butikken, dog kan du først hente køb fra webshoppen når du har lavet en aftale med os. 

 

Får jeg en komplet seng?
- Både ja og nej. Ved køb af en seng hos os, køber du sengen som den står med madrasser, ben og topmadras. Sengegavlen er ALTID TILKØB for en merpris, medmindre andet er opgivet i salgsopslaget. (Vi har nogle enkelte gange nogle senge hvor gavlen er med i prisen)

 

Er kvaliteten på sengene god nok, nu hvor det er en outlet?
- Det er den bestemt! Vi opkøber restpartier, udgåede modeller etc. og det er med udgangspunkt alle kvalitetssenge. Vi vil gerne kunne sælge gode senge til skarpe priser, og det kan vi gøre på denne måde.

 

Er der noget galt med sengene når de er så billige?
- Både nej og ja, de fleste af vores senge er helt nye, fejlfrie og kommer ud af originalemballagen men vi har også nogle 2. sorterings senge som har lidt skavanker. Det er ikke noget vi ligger skjul på, og vi påpeger altid hvilke fejl eller mangler sengen skulle have.

 

Kan jeg reservere en seng?
- Som udgangspunkt kan du kun reservere en seng i den tid det tager for dig at køre til butikken. Ring til os når du kører hjemmefra, så står sengen her når du kommer. Du kan ikke reservere sengen i dag og komme og se den en anden dag.

 

Kan jeg få opbevaret sengen hos Jer?
- Køber du en seng i dag, kan du vente op til 14 dage med at få den afhentet.

 

Er der garanti på sengene?
- Ja, der er altid 2 års garanti på alle sengene, med mindre varen er købt som beset. Det kan eksempelvis være en 2. sorteringsseng, som er skrammet men til gengæld er meget billig.

 

Kan jeg få leveret seng i hele landet?
- Ja det kan du.

  • Levering til kantsten 900,- 
  • Levering med indbæring er 1.400,- 
  • Levering med indbæring og montering er 1.600,- 

Jylland, Fyn, Sjælland og bro faste øer. 
 

Kan jeg få leveret sengen i morgen?
- Nej det kan du ikke. Vi samarbejder med et ekstern fragtfirma, og der kan derfor gå op til 14 dage før du har sengen på din adresse. Bor du på Sjælland, kan der gå lidt længere tid. Fragtfirmaet skriver til dig, når de har en dato samt tidspunkt de kan være ved dig på.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål her?
Ring eller skriv til os, så skal vi nok hjælpe dig.