• Spar altid 40-70%!
  • Kvalitetssenge

Om os

Vores historie

Sengeoutlet.dk slog dørene op første gang i juni 2019. Vores mål var at sælge senge billigt, som kunden kunne få med hjem samme dag. Samme princip kører vi ud fra i dag. Senere har vi fået sat en webshop op, så det nu også er muligt at købe vores senge online. Her kan man enten vælge at afhente sengen i butikken eller få sengen leveret.

Hvorfor er vores senge så billige?

Efter mere end 20 år i sengebranchen har vi opbygget et godt samarbejde, med forskellige sengeproducenter i både Danmark og udland. Vi opkøber deres restpartier, udgåede modeller, udstillingsmodeller og overproduktioner, netop derfor kan vi sælge senge til så lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er også grunden til at vi med nogle senge, kun har én af hver og andre kan vi have flere styk af.

Sengeoutlet med stort udvalg

Hos os kan man købe boksmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge, desuden har vi også sengegavle, dyner, puder, lagner og rullermadrasser i butikken.

Udvalget kan variere fra dag til dag, men vi har typisk disse mål i butikken:
Enkeltsenge - 80x200, 90x200
Trekvartsenge - 120x200, 140x200
Dobbeltsenge - 160x200, 180x200, 180x210
Kingsize - 200x200, 210x210, 220x220* (disse mål er meget efterspurgte og er derfor hurtigt solgt.)

“Først til mølle”

Vi kører “først til mølle”- princippet i butikken, så det er bare med at være hurtig hvis I har spottet en seng på vores Facebook eller Webshoppen, som du/ I gerne vil have. Vi kan desværre ikke reservere senge, medmindre der forekommer betaling på enten Mobilepay eller bankoverførsel.

Levering eller afhentning

Køber du seng hos os kan vi levere sengen hjem til dig for 900,- som kantstenslevering, 1.400,- med levering og indbæring og 1.600,- med levering, indbæring og let montering. Her bliver emballagen også taget med retur. 

Du kan også vælge at afhente selv, så kan det gå lidt hurtigere med at få den nye seng hjem.
Læs mere om vores leveringsformer her